/ BizzNest

BizzNEST biedt de mogelijkheid voor bedrijven om een relatie met Nest op te bouwen. Via workshops voor werknemers, het organiseren van bedrijfsborrels in een alternatieve setting en het actief deelnemen aan Nest door middel van discussiemiddagen en rondleidingen.

Kunst kan van grote waarde zijn voor het bedrijfsleven en daartegenover kan het bedrijfsleven veel betekenen voor Nest. Het wordt daarom hoog tijd om Nest en het bedrijfsleven aan elkaar te binden. Voor bedrijven kan kunst een onderdeel zijn van de marketing en communicatiedoelstellingen en als een onderscheidende drager voor deze doelstellingen dienen. Door partnerschap creëer je goodwill, toon je betrokkenheid, vergroot je de naamsbekendheid en verbeter je het bedrijfsimago. Bedrijven zien hun bijdrage graag zichtbaar vertaald. Dit gebeurt bij Nest in de vorm van extra activiteiten, educatie ontwikkeling, lezingen en publicaties. Nest biedt bedrijven een originele, creatieve en passende tegenprestatie en er wordt veel waarde gehecht aan een prettige samenwerking.

Wat houdt BizzNEST in
Vermelding van bedrijfsnaam in publicaties, website of elders, toezending van publicaties en uitnodigingen voor alle openingen en lezingen. U kunt Nest daarbij eens per jaar gebruiken als speciale locatie voor uw relatie bijeenkomst, zakelijke presentatie of als borrel gelegenheid en tijdens ieder project wordt er een vrijdagmiddag rondleiding/borrel georganiseerd. Een lidmaatschap kan worden afgesloten vanaf € 3000,00 per jaar.
Doen? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

* In overleg zijn er ook andere passende voorwaarden mogelijk

Neem contact met mij op