/ NestBest

Met NestBest sta je in directe verbinding met Nest. Wij zorgen dat je in contact wordt gebracht met kunstenaars en dat ieder bezoek aan Nest een bijzondere ervaring is. Je wordt persoonlijk betrokken bij de organisatie, krijgt een kijkje in de keuken van Nest en bent altijd welkom buiten de reguliere openingstijden. Ook zorgt Nest voor interessante ontmoetingen tijdens bijeenkomsten en openingen. Als NestBest lever je op een persoonlijke wijze een bijdrage aan de door Nest georganiseerde projecten.

Sta je achter de doelstellingen van Nest en wil je je bijdrage leveren aan de realisatie van deze doelstellingen? Vanaf €500,00 per jaar word je NestBest. Dit geeft je toegang tot speciaal georganiseerde rondleidingen en diners, 10% korting op artikelen uit de NestShop en wij zenden onze publicaties naar je op.

Vind je het belangrijk dat Nest zijn doelstellingen kan blijven realiseren? Wil je meer informatie over NestBest? Vul dan je gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met je op. Dat is natuurlijk helemaal vrijblijvend.

Neem contact met mij op