/ Onderwijs

Bij alle tentoonstellingen bieden we voor het voortgezet onderwijs een actieve les en een workshop aan. Deze zijn ook geschikt voor leerlingen van het mbo. Lessen worden altijd afgestemd op de inhoud van de tentoonstelling, bekijk in het programma geplande tentoonstellingen.

Actieve les

Samen met de begeleider van Nest bekijk je het werk en ga je in discussie over het thema van de tentoonstelling. De les is een actieve rondleiding langs het werk, van iedereen wordt een inbreng verwacht. Je leert een mening vormen, beeldend werk analyseren en beschrijven en verbanden leggen tussen de verschillende werken.

Duur 60 min.
Prijs vanaf €90,- voor lokale scholen met cultuurkaart / per factuur, per groep (maximaal 15 leerlingen) meerdere groepen op één tijdstip zijn mogelijk.

Workshop

Tijdens de workshop bekijk je eerst actief de tentoonstelling en dan ga je zelf aan de slag. Door het maken van een praktische opdracht krijg je meer inzicht in in het thema van de tentoonstelling en de keuzes die een kunstenaar maakt in zijn of haar werk. Het proces is belangrijker dan het eindproduct, er hoeft geen 'meesterwerk' geproduceerd te worden.

Duur 90 min.
Prijs vanaf €105,- voor lokale scholen met cultuurkaart / per factuur, per groep (maximaal 15 leerlingen) meerdere groepen op één tijdstip zijn mogelijk.

Reserveren? Vul dan onderstaand formulier in. Of neem contact op, via brechtje [at] nestruimte.nl of 0031 (0)70 3653186.

Lees hier onze voorwaarden voor groepsbezoeken.

 


Reserveren? Voer uw gegevens in en wij nemen contact met u op