/ Plannen en voorstellen

Een aantal tentoonstellingen van Nest zijn (mede) voortgekomen uit externe voorstellen en we zijn altijd geïnteresseerd in nieuw talent of bijzondere plannen. Wil je ons documentatie van je werk of een expositievoorstel sturen? Dat kan, maar lees dan eerst de volgende zaken goed door:

Stuur je voorstel of documentatie digitaal in pdf-formaat (eventueel met link naar een website) op naar info@nestruimte.nl. Fysieke documentatie wordt niet teruggestuurd. Als we je mail hebben ontvangen krijg je een ontvangstbevestiging.

Mochten we geïnteresseerd zijn dan reageren we inhoudelijk op je voorstel binnen een maand. Als er na deze maand nog geen reactie is dan is er geen directe interesse in je voorstel. Nest is een kleine organisatie en het ontbreekt ons aan capaciteit om inhoudelijk te reageren op alle toegestuurde plannen, verzoeken of documentatie.

Ga bij plannen of voorstellen voor tentoonstellingen uit van een inhoudelijke beschrijving van ongeveer een half A4 en leg ook uit hoe een project gefinancierd en georganiseerd zou moeten worden. Houd er in de planning rekening mee dat we minimaal een jaar vooruit werken, vaak ook langer.