/ Balls

Donderdag 21 mei, 20.00 uur


One Nest Stand #21

Martin Creed
Carlos Noronha Feio
Marita Fraser
Nick Fusaro
Mikael Larsson
Alex Lawler
Rachel Lowe
João Ferro Martins
Bruno Pacheco
Richard Parry
Yelena Popova
Ruth Proctor
Giorgio Sadotti
Elizabeth Wright


Nest heeft het team van The Mews, een kunstenaarsinitiatief uit Londen, uitgenodigd een One Nest Stand vorm te geven. Het resultaat is Balls; een tentoonstelling met ballen.

Ja – ballen! In alle vormen en maten, uit verschillende delen van de wereld, nieuwe ballen, oude ballen, ballen op film, op de vloer en ballen tegen de muur. Nest staat een avond lang in het teken van ballen.

One Nest Stands zijn tentoonstellingen van één avond. Balls is alleen te zien op donderdag 21 mei tussen 20.00 en 24.00 uur. 


Bring your own balls

Aangezien je nooit teveel ballen kunt hebben, nodigen The Mews en Nest je van harte uit om je eigen ballen mee te nemen. Maar dan wel artistieke! We houden een ruimte vrij voor iedereen die zijn eigen werk met dit thema wil laten zien. We zijn heel benieuwd naar wat je meebrengt.

Je kunt je werk aanleveren op 21 mei tussen 19.00 en 20.00 u. Werken die te groot of om een andere reden ongeschikt voor de ruimte zijn, kunnen we helaas niet in de tentoonstelling opnemen. Nick Fusaro, Rachel Lowe, Ruth Proctor

 Mikael Larsson, Carlos Noronha Feio

 Martin Creed, Giorgio Sadotti

 Yelena Popova, Nick Fusaro, Bruno Pacheco 

 Yelena Popova, Ruth Proctor

 Giorgio Sadotti, Bruno Pacheco

 Elizabeth Wright, João Ferro Martins, Mikael Larsson

 Elizabeth Wright, Giorgio Sadotti

 
Poster