/ The Importance of...

Tentoonstelling 26 februari 2009


The Importance of:
Whatspace
Ctrlaldelete
Chmkoome
Trendbeheer 

‘The importance of being Nest’ was het eerste traditionele promotiemiddel van Nest. Vanaf het begin heeft Nest voor promotie sterk geleund op internet, email, websites en blogs. Voor de presentatie van het eerste boekje werd de ruimte gegeven aan de initiatieven waar Nest zo veel aan gehad heeft; de kunstblogs. Vier kunstblogs werden gevraagd hun ervaringen op het net om te zetten naar een presentatie in Nest.
‘Trendbeheer’ toonde reports over kunstwerken en kunstenaars in relatie tot het echte werk van o.a. van Mark Bijl, Suzanne Kriemann, Han Hoogerbrugge en Navid Nuur.
‘ChmKoome’ toonde de ontdekkingen van het blog: Marcel van Eeden, Navid Nuur, Marc Nagtzaam, Bart Baele, Justin Bennett en Ton Schuttelaar.
‘CtrlAltDelete’ had een scrolling presentatie van het blog gemaakt met een aparte presentatie en een verloting van gevonden kunstwerken door Peter Luining.
‘Whatspace’ bracht een Whatbar, een Whatspacepresentatie op locatie met een installatie van Piet Dieleman en een optreden van Dirk Sessies.

 Piet Dieleman bij What Space

Trendbeheer presents

Onthulling The importance of

Janneke Hendriks

Marcel van Eeden bij ChmKoome

Jeroen Bosch bij Trendbeheer

Whatbar van Whatspace

Dirk Serries bij Whatspace

Uitslag Loterij van CntrlAltDelete
Poster