Program

Drawing

14 Sep – 1 Feb 2013   /   Workshop@Nest

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Iedere week komt een groep enthousiaste cursisten samen bij Nest om te tekenen, naar de tentoonstelling te kijken, maar ook om bij te kletsen en koffie te drinken. In de lessen gaan we in op vorm en inhoud van het werk in de expositie, werken we aan opdrachten in verschillende technieken (inkt, potlood, houtskool op verschillende soorten papier) gaan we modeltekenen of naar buiten met een schetsboek. Op de vrijdagen dat er geen tentoonstelling in Nest is, bezoeken we andere kunstinstellingen in Den Haag. Aan het einde van de cursus vindt een expositieavond plaats bij Nest waarin het gemaakte werk getoond word en vrienden en bekenden het eindresultaat kunnen komen bewonderen.
De lessen worden gegeven door beeldend kunstenaar Sarina Missot. Nieuwsgierig naar de resultaten? Kijk hier op de blog van de cursus.

1e half jaar 2012 / 2013
20 lessen

14, 21, 28 september
5, 12, 19, 26 oktober
2, 9 , 16 , 23 en 30 november
7, 14, 21 december
4, 11, 18, 25 januari
1 februari

5 maandelijkse afschrijvingen van €50,- (€12,50 per les)

NB Nest Vrienden krijgen 10 % korting.

Liever losse lessen volgen? Dat kan, je betaalt dan €17,50 per les. Deze kun je contant aan het begin van de les voldoen.

Halverwege opgeven? Dat kan. Stuur ons een mail of er nog plek is. Je krijgt dan een aangepast totaalbedrag voor de cursus.

Cursusgeld wordt maandelijks afgeschreven. Wil je opzeggen? Dat kan altijd tot een week voor aanvang van een nieuwe cursus, door ons een mail te sturen (dit jaar: vóór 7 sept 2012, vóór 1 februari 2013).

Heb je geen fiets op een excursie-dag? Bel of mail ons even, dan zorgen wij dat je er wel één kunt meenemen bij Nest.

Meer info

This program is part of How Art Things?

+

Nest newsletter

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld