Tentoonstelling

A Matter of Fact

17 nov – 14 dec 2007   /   Tentoonstelling@Nest

Tentoonstelling 17 november t/m 14 december 2007

Frank Halmans
Tijmen Hauer
Annja Krautgrasser
Eelco van der Lingen
Josh Müller
Lynn Pook
Oscar Stegehuis
Edd Vossen

In A Matter of Fact werd werk van acht kunstenaars getoond waarbinnen de werkelijkheid, zoals die door onze zintuigen ervaren wordt, ter discussie werd gesteld. Wat we als echt ervaren is gebaseerd op het vertrouwen dat wat we zien, horen, voelen of ruiken ons een goede weergave van de werkelijkheid biedt. A Matter of Fact ging uit van een meer subjectieve werkelijkheid die elke kunstenaar op zijn of haar eigen manier presenteerde.

Programma

Show and Tell

19 nov 2007   /   Lezing@Nest

De participerende kunstenaars organiseerden een ‘show and tell’ presentatie in een basis opzetting waarin zij een openlijk discussieerden over hun beroep als kunstenaar.

Hans Aarsman

28 nov 2007   /   Lezing@Nest

Is schrijver en fotograaf. Hij begon in de taalkunde maar werd uiteindelijk bekend als Nederlandse fotograaf door zijn series ‘Aarsmans Amsterdam’ en ‘Hollandse taferelen’. Naast fotografie heeft hij verschillende romans en toneelstukken geschreven. Daarnaast schrijft hij een wekelijkse column over persfoto’s voor de kunstafdeling van de volkskrant. Tijdens de lezing bij ‘A matter of fact’ […]

Dick Mesland

10 dec 2007   /   Lezing@Nest

Dick Mesland was ruimte bioloog en science onderzoeker. Tijdens de lezing gaf hij een inzicht in de wereld zoals als wij hem zien en hoe deze totaal van ons vervreemd is.

+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld