Tentoonstelling

Call for graduates

5 jul – 14 jul 2021   /   Nest&1646@Openbare ruimte

Nest en 1646 werken samen aan een grote tentoonstelling in de openbare ruimte van Den Haag met werk van afstuderende kunststudenten. Aanmelden kan tot 1 juni.

Wij geloven dat de huidige generatie afstudeerders gebaat is bij een grotere zichtbaarheid. Mede doordat reizen nog steeds niet wordt gepromoot en de afstudeerexposities waarschijnlijk enkel met een tijdslot en in geringe mate bezocht kunnen worden.

Nest en 1646 hebben een open call voor BA/MA studenten van lichting 2021, die autonoom werk maken, van alle kunstacademies in Nederland: stuur foto’s van je afstudeerwerk of werk dat daaraan gerelateerd is in om geselecteerd te worden voor een omvangrijke tentoonstelling in de openbare ruimte van Den Haag. Alle inzendingen zullen ook online tentoongesteld worden.

Tijdens het The Hague Contemporary Art Weekend van 8 tot 11 juli 2021 in Den Haag, hangen posters met het afstudeerwerk verspreid door de stad.

Hoe het werkt

Studeer je dit jaar af met autonoom werk op een kunstacademie in Nederland?
Meld je vóór 1 juni aan via deze link.

Daar vul je in:
– naam
– opleiding
– academie
– contactgegevens (mail + telefoonnummer)
– website/Instagram (optioneel)|
– max. 2 hoge resolutie afbeeldingen van je werk dat je tentoongesteld wilt zien
– een tekst over je werk van max. 200 woorden (ENG/NL)

Afbeelding specificaties
Staand en/of liggend beeld
JPEG
300 DPI
CMYK/RGB
Max. 10 MB
A0 = 841mm x 1189mm

Een afspiegeling van het afstudeerwerk zal op 500 posterplekken in de openbare ruimte van Den Haag worden verspreid.

Mister Motley schrijft artikelen die de kunstwerken en verschillende afstudeerders van alle academies met elkaar in verband brengt.

The Hague Finest is mediapartner en zet zich in om de zichtbaarheid van de afstudeerstudenten in de openbare ruimte Den Haag te vergroten. Zij bieden via in hun winkel en website A2 posters van de 26 geselecteerde kunstwerken aan. Meer informatie hierover vind je hier.

Alle aanmeldingen krijgen een podium op Instagram account @callforgraduates waar het werk van alle inzenders te zien zal zijn.

Bijlagen

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
1646
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld