Tentoonstelling

Everything Must Go

5 mei 2017   /   Tentoonstelling@Nest

One Nest Stand #26

Arthur Cordier
Sabin Garea
Eden Latham
Marius Mathisrud
Henriette von Muenchhausen
Karolina Rupp
Leonie Schneider & Luis Maly
Jungyeon Sung
Ariane Toussaint
Freerk Wilbers

Voor de achtste keer gaan studenten van de academie aan de slag met de thematiek van een project van Nest en zullen ze hun werken presenteren tijdens een tentoonstelling in Nest zelf. Deze editie reageren studenten van de Koninklijke Academie Den Haag op de tentoonstelling About Robert Rino van Rinus Van de Velde. De studenten buigen zich over het thema van het tijdelijke versus de eeuwigheidswaarde van kunst.

In de aanloop naar de tentoonstelling worden de deelnemers begeleid in hun voorbereidingen door professionals uit de kunstwereld. Dit jaar zullen onder anderen Pieter Vermeulen, Katia Krupennikova en Heske ten Cate de studenten voorzien van kritische feedback op hun werk.

One Nest Stands zijn tentoonstellingen van één avond. Deze tentoonstelling is alleen te zien op vrijdag 5 mei tussen 20.00 en 00.00 uur.

Programma

One Nest Stand #26

5 mei 2018   /   @Nest

Arthur Cordier Sabin GareaEden LathamMarius Mathisrud Henriette von Muenchhausen Karolina RuppLeonie Schneider & Luis MalyJungyeon Sung Ariane ToussaintFreerk Wilbers  Voor de achtste keer gaan studenten van de academie aan de slag met de thematiek van een project van Nest en zullen ze hun werken presenteren tijdens een tentoonstelling in Nest zelf. Deze editie reageren studenten van […]

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
Budweiser
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld