Tentoonstelling

Hot Freaks

8 dec – 13 jan 2013   /   Tentoonstelling@Nest

Opening zaterdag 8 december 2012, 16.00 uur

Wineke Gartz

Nest heeft Wineke Gartz gevraagd een presentatie te maken binnen de Nestarchyserie die de afgelopen jaren is ontstaan en waarbinnen kunstenaars de complete tentoonstellingsruimte van Nest ter beschikking krijgen om mee aan de slag te gaan. Sinds Wineke Gartz in 1998 afstudeerde aan de Rijksakademie heeft ze een consistente carrière opgebouwd met installaties vol overlappende beelden, architectonische ingrepen, materialen en projecties.

Wineke Gartz heeft voor de kust van Scheveningen videomateriaal geschoten. Dat materiaal zal vermengd worden met materiaal van de kust van China waar ze enige tijd verbleef, en met filmfoto’s van Hollywoodsterren (de HotFreaks uit de titel), daklozen, bezinningscursussen, zelfportretten en performances uit Los Angeles. Het valt te verwachten dat het geheel een grote bewegende collage zal worden waarin alle oorspronkelijke ingrediënten hun oorsprong grotendeels verliezen en verworden tot een typische Wineke Gartz hallucinatie die de bezoeker een totaalervaring biedt en kan leiden tot een staat van trance. Tegelijkertijd worden esoterische clichés vermeden en doet het hedendaagse dagelijks leven volop mee.

http://www.winekegartz.com

Openingstijden tentoonstelling
9 december 2012 t/m 13 januari 2013
do t/m zo, 13.00 – 17.00 uur

Nest is gesloten tussen 24 december en 3 januari.

 

Programma

Filmkunstenaars gezocht!

19 dec 2012   /   Kinderworkshop@Nest

Wil jij ook een keer een bijzondere video maken? Dat kan op woensdag 19 december tijdens de Nest workshop voor kinderen.

Nest TV

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
Hizkia van Kralingen
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld