Tentoonstelling

On Speaking Terms

9 sep – 5 nov 2017   /   Tentoonstelling@Nest

Yair Callender
Robert Glas
Charl Landvreugd
Barbara Visser
Marga Weimans

Een initiatief van en vormgegeven door Studio L A.

Voor On Speaking Terms is een experimentele tentoonstellingsruimte ontwikkeld door ontwerpers Lorien Beijaert en Arna Mačkić van Studio L A. De kunstwerken worden getoond in een nieuwe architectuur binnen de muren van Nest, om zo vanuit een ander standpunt te kijken. On Speaking Terms laat kunstwerken zien die het wij-zij denken en het ik-versus-de-ander in onze samenleving bevragen. Een tijdelijke arena in het hart van Nest nodigt je uit om nieuwe ideeën te vormen en deze te bediscussiëren.

Opening Saturday September 9, speech 5.30 pm
Also: DCR Pleinfestival

Openingstijden:
do t/m zo 13.00 – 17.00 uur
en op afspraak

Toegang €4,-
Nest-vrienden / studenten / kinderen <18 jaar €0,-
Ooievaarspas / Museumkaart €0,-

 

Programma

Socratisch gesprek

26 feb 2017   /   @Nest

Socratisch geprek olv Wouter Klein Velderman in English, October 26, 7.30 – 10.30 pm Entrance € 5,- Maximum amount of participants is 20 persons Please register

Hoogtij #50

7 jul 2017    19:00   /   Hoogtij@Nest

Yair Callender maakte voor On Speaking Terms een sculptuur in de openbare ruimte tegenover Nest en zal tijdens Hoogtij rondom een vuurtje jazzmuzikanten uitnodigen om muziek te maken.

DCR Pleinfestival

9 sep 2017   /   Event@Nest

Geniet tijdens het DCR Pleinfestival op 9 september van 15:00 tot 21:00 van een dag vol optredens, workshops en rondleidingen. De vele kunstenaars, architecten, vormgevers en organisaties openen hun deuren voor buurtbewoners en geïnteresseerden. Een unieke kans om een kijkje te nemen in de voormalige elektriciteitsfabriek!  Om 17.30 uur wordt On Speaking Terms officieel geopend bij Nest. Programma […]

Museumnacht

17 okt 2017    20:00   /   Evenement@Nest

Nest wordt tijdens museumnacht één hele nacht overgenomen door het Eddie the Eagle Museum, en als het Eddie the Eagle museum een feestje organiseert, dan wil je dat over het algemeen echt niet missen. Het presenteert namelijk alles wat onvermoeibaar en onverschrokken is.

Nest TV

Gerelateerde items

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
Stroom Den Haag
Fonds 1818
Bank Giro Loterij
Fonds 21
BNG cultuurfonds
Prins Bernhard Cultuurfonds
Budweiser
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld