Tentoonstelling

Out and About

26 mrt – 30 apr 2021   /   Nest@De Constant Rebecqueplein

Iedere vrijdag presenteert een Haagse maker een kunstwerk op het grasveld aan het De Constant Rebecqueplein. Ondanks dat presentatie-instellingen voorlopig gesloten blijven wordt er door kunstenaars volop gecreëerd en geproduceerd in hun studio’s. Hierom nodigt Nest, zolang de lockdown duurt, iedere week een maker uit om werk te laten zien. Buurtbewoners en voorbijgangers zijn van harte uitgenodigd om het kunstwerk te komen bekijken.

Programma

Out and About – Iliada Charalambous

26 mrt 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Het is een tijdelijk monument voor het hier en nu. Een poging om een bijeenkomst op te zetten die, tenminste tijdelijk, een netwerk en een publieke, gemeenschappelijke ruimte vormt.

Out and About – Willem Marijs

2 apr 2021   /   Tentoonstelling@Nest

In het kader van Out and About presenteert Willem Marijs vandaag ELOMA: het Elektromagnetisch Veld Orkest. Vrijdag 2 april de hele dag te zien op het grasveld voor Nest.

Out and About – Leslie Nagel

9 apr 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Leslie Nagel presenteert vandaag haar werk op het grasveld voor Nest. Dit kunstwerk is op de wereld gezet om te performen. Het liefst ziet Leslie dit werk als een personage in een theaterstuk, misschien met andere kunstwerken.

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld