Tentoonstelling

Out and About

26 mrt – 30 mei 2021   /   Nest@De Constant Rebecqueplein

Iedere vrijdag presenteert een Haagse maker een kunstwerk op het grasveld aan het De Constant Rebecqueplein. Ondanks dat presentatie-instellingen voorlopig gesloten blijven wordt er door kunstenaars volop gecreëerd en geproduceerd in hun studio’s. Hierom nodigt Nest, zolang de lockdown duurt, iedere week een maker uit om werk te laten zien. Buurtbewoners en voorbijgangers zijn van harte uitgenodigd om het kunstwerk te komen bekijken.

Programma

Out and About – Iliada Charalambous

26 mrt 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Het is een tijdelijk monument voor het hier en nu. Een poging om een bijeenkomst op te zetten die, tenminste tijdelijk, een netwerk en een publieke, gemeenschappelijke ruimte vormt.

Out and About – Willem Marijs

2 apr 2021   /   Tentoonstelling@Nest

In het kader van Out and About presenteert Willem Marijs vandaag ELOMA: het Elektromagnetisch Veld Orkest. Vrijdag 2 april de hele dag te zien op het grasveld voor Nest.

Out and About – Leslie Nagel

9 apr 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Leslie Nagel presenteert vandaag haar werk op het grasveld voor Nest. Dit kunstwerk is op de wereld gezet om te performen. Het liefst ziet Leslie dit werk als een personage in een theaterstuk, misschien met andere kunstwerken.

Out and About – Eugenie Boon

16 apr 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Deze week presenteert Eugenie Boon haar nieuwe werk ‘At’e Wega!’, dat tot stand kwam na confronterend onderzoek naar de politieke en economische systemen die de relatie tussen Curaçao en Nederland vormen.

Out and About – Thijs Jaeger

23 apr 2021   /   Tentoonstelling@Nest

De fontein “Well…Well…Well…”staat met het eindeloos sijpelende water symbool voor een informatiebron met een continue stroom aan data.

Out and About – Das Leben am Haverkamp

30 apr 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Deze tentoonstelling is een verzameling van individuele werken van de leden van Das Leben am Haverkamp – de plastic stoel als podium voor een actuele ontwikkeling in hun kunstenaarsbestaan

Out and About – Tobias Lengkeek

7 mei 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Vandaag presenteert schilder Tobias Lengkeek een werk op het gras. Tijdelijkheid is belangrijk in zijn werk. De plekken die hij schildert worden hierdoor vaak gekenmerkt, zoals bijvoorbeeld een bouwplaats.

Out and About – Navid Nuur

14 mei 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Navid Nuur organiseert vandaag een performatieve dialoog waarin hij mensen uitnodigt voor een wandeling.

Out and About – Bob Demper

21 mei 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Op het gras staat de voorgevel van een flatgebouw. Tijdens het werken aan dit decorstuk (dat werd gerealiseerd voor één specifiek shot in de film) begon Bob het geleidelijk aan meer te zien als een ruimtelijke installatie.

Out and About – Daisy Madden-Wells

28 mei – 29 mei 2021   /   Tentoonstelling@Nest

Schuif vandaag aan bij het de leeuwenpicknick van Daisy Madden-Wells. Vandaag en morgen te zien tijdens Hoogtij.

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld