Tentoonstelling

The Importance of…

26 feb – 26 feb 2010   /   Tentoonstelling@Nest

Tentoonstelling 26 februari 2009

The Importance of:
Whatspace
Ctrlaldelete
Chmkoome
Trendbeheer 

‘The importance of being Nest’ was het eerste traditionele promotiemiddel van Nest. Vanaf het begin heeft Nest voor promotie sterk geleund op internet, email, websites en blogs. Voor de presentatie van het eerste boekje werd de ruimte gegeven aan de initiatieven waar Nest zo veel aan gehad heeft; de kunstblogs. Vier kunstblogs werden gevraagd hun ervaringen op het net om te zetten naar een presentatie in Nest.
‘Trendbeheer’ toonde reports over kunstwerken en kunstenaars in relatie tot het echte werk van o.a. van Mark Bijl, Suzanne Kriemann, Han Hoogerbrugge en Navid Nuur.
‘ChmKoome’ toonde de ontdekkingen van het blog: Marcel van Eeden, Navid Nuur, Marc Nagtzaam, Bart Baele, Justin Bennett en Ton Schuttelaar.
‘CtrlAltDelete’ had een scrolling presentatie van het blog gemaakt met een aparte presentatie en een verloting van gevonden kunstwerken door Peter Luining.
‘Whatspace’ bracht een Whatbar, een Whatspacepresentatie op locatie met een installatie van Piet Dieleman en een optreden van Dirk Sessies.

+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld