Programma

DCR OPEN

17 sep 2022    13:00   /   Festival@Nest

DCR OPEN is terug, en wel op 17 september 2022! Hoewel lange tijd afwezig waren de kunstenaars in de vele studios dat niet. Steeds achter gesloten deuren broeden ze op nieuwe ideeën die vervolgens hun weg naar presentatie vinden. Nu is het de moment om binnen te gluren in ateliers, de maakplaatsen en vuile kopjes koffie te zien of vervallen to do lijsten op te rapen, de vele creatievelingen aan de tand te voelen over maakprocessen of het weer. Alle deuren staan open, waag je aan workshops op het grasveld, ontdek performances tot in de verste krochten van het gebouw, leg je horizontaal tijdens de vele screenings of volg de nu nog onbekende tourgids in en rondom het gebouw. Kortom, ervaar de vele facetten van DCR en vier de vele gezichten die deze plaats warm houden.

De DCR ateliers zijn open van 13:00 tot 20:00, het programma loopt tot 22:00. Muziek, vertier, gezelligheid, drankjes en eten zijn in veelvoud aanwezig.

DCR OPEN 2022 timetable
Meer details over het programma en de studio tours hier.

DCR OPEN is een initiatief van Nest, Zaal 3, CLOUD At Danslab, Studio Loos, Rewire, Huis van Gedichten en de zelfstandige makers van creatieve broedplaats de DCR.

 

Dit programma is onderdeel van Non-Profit At All Cost

Met dank aan

Gemeente Den Haag
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld