Programma

De tussenruimte – lezen met Maria Barnas

13 dec 2018    20:00   /   Event@Nest

Maria Barnas bespreekt teksten die gaan over ‘de tussenruimte’.

Ensuite organiseert samen met mister Motley een leescafé waarin teksten worden gelezen die zijn gepubliceerd in het kader van de artikelenreeks ‘Tendens’ en de tentoonstelling ‘Even if it’s Jazz or the Quiet Storm’.
Op de avond wordt onderzocht of er een plek kan bestaan waar onbekendheid (tijdelijk) wordt ‘bewaard’ in plaats van deze te duiden, te analyseren en als kennis te serveren. Waar de vertelde verhalen geen ‘informatieve’ verhalen hoeven te zijn. ‘De tussenruimte’ gaat over het niets, over het hebben van geen betekenis; het is een pleidooi voor het ogenschijnlijke onzinnige, onnodige en onbegrijpelijke.

In de rubriek Tendens worden maandelijks hedendaagse tijdgeestverschijnselen besproken met kunstenaars, wetenschappers en schrijvers. Ensuite is het artist in residence programma van Zaal 3 en Nest. Maria Barnas is de winterresident en onderzoekt de mogelijkheden binnen non-narratieve vertellingen.

Toegang gratis, maar de plekken beperkt, dus reserveren is aanbevolen. http://nestruimte.nl/…/projecten/even-if-its-jazz-or-the-qu…

Dit programma is onderdeel van Even if it’s Jazz or the Quiet Storm

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
Mister Motley
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld