Museumnacht (afgelast) bezoeken? Koop tickets online

Programma

Museumnacht (afgelast)

10 okt 2020    20:00   /   Museumnacht@Nest

Performances in Utopia

Nest wordt tijdens Museumnacht Den Haag één hele nacht het podium voor jong Haags muziek- en performance talent. Orisun Studio programmeert tussen de kunstwerken van de tentoonstelling ‘A Fair Share of Utopia’ jonge artiesten van Haagse bodem.

Orisun Studio
Het platform om jonge Nederlandse talenten te belichten ging 30 april in première met een nieuwe Youtube Concert Series “Homegrown”. Orisun Studio is ontstaan vanuit de wens om lokale makers effectief te ondersteunen en het creatieve ecosysteem te stimuleren door hen binnen Orisun projecten een podium te geven. De videoserie Homegrown is een interdisciplinair online platform waarin live sessies geproduceerd worden in samenwerking met lokale organisaties. Diverse componenten en disciplines als Design, Mode, Beeldende Kunst en Muziek komen samen om de creatieve geest van de innovatieve Nederlandse jeugd op de kaart te zetten.

Routes
In verband met COVID-19 ziet Museumnacht er anders uit. Dit jaar wordt er gebruik gemaakt van routes. Een route brengt je langs circa vier deelnemers. Bekijk alle routes hier.

Per deelnemer krijg je een tijdsblok toegewezen. Zo staat er op het e-ticket staat een locatie- en tijdschema, bijvoorbeeld: 20.00 uur Nest. Dat betekent dat je om 20.00 uur bij Nest wordt verwacht. Het is belangrijk dat je je aan deze tijden houdt.

Over Museumnacht Den Haag
Museumnacht Den Haag is een samenwerking tussen Stichting Haagse Museumnacht, Donkergroen creators en de deelnemende kunst- en culturele instellingen in Den Haag, Scheveningen en Voorburg. De deelnemers stellen zelf hun programma samen en gaan bijzondere samenwerkingen aan om de bezoekers te vermaken met de Haagse kunst en cultuur.

Reserveer tickets online

Dit programma is onderdeel van A Fair Share of Utopia

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
Stroom Den Haag
Bank Giro Loterij
Prins Bernhard Cultuurfonds
Mister Motley
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld