Programma

Opening A Fair Share of Utopia

3 sep – 4 sep 2020   /   Opening@Nest

Op donderdag 3 en vrijdag 4 september openen de twee delen van de tentoonstelling A Fair Share of Utopia. Op donderdag zal bij CBK Zuidoost in Amsterdam de tentoonstelling openen en op vrijdag wordt in Nest in Den Haag het glas geheven.

De tentoonstellingen zullen op beide dagen overdag te bezoeken zijn.* Richard Kofi en Simone Zeefuik zullen in gesprek gaan met kunstenaars, schrijvers en muzikanten en doen van deze gesprekken verslag in de podcastserie ‘Wiaspora‘: een podcast voor revolutionaire futuristen en decolonized minds waar de lokale maatschappelijke impact van kunst, cultuur en activisme wordt besproken.

Donderdag 3 september
16.30 – 20.00 uur Tentoonstelling open
20.00 – 21.00 uur Bijlmer Parktheater Amsterdam – UITVERKOCHT
Met o.a.: Richard Kofi, Simone Zeefuik, Raul Balai, Clarice Gargard en Perry Gits

Vrijdag 4 september
13.00 – 20.00 uur Tentoonstelling open
20.00 – 21.00 uur Zaal 3 Den Haag – UITVERKOCHT
Met o.a.: Richard Kofi, Joya Mooi, Müge Yilmaz en Dean Bowen

* In verband met COVID-19 zullen de openingen er anders uitzien dan normaal en kunnen we minder mensen ontvangen dan normaal. Het kan zijn dat je even moet wachten voor de deur als het maximale aantal toegestane bezoekers binnen is. Er is in Nest en CBK geen officieel openingsmoment; deze vinden plaats in de theaters.
Wil je een van de programma’s bijwonen? Stuur voor het programma in Bijlmer Parktheater een mail naar info@cbkzuidoost.nl en voor het programma in Zaal 3 naar info@nestruimte.nl

Dit programma is onderdeel van A Fair Share of Utopia

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
Stroom Den Haag
Bank Giro Loterij
Prins Bernhard Cultuurfonds
Zaal 3
Jurgen Maas
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld