Programma

Rehearsing The Revolution – Sold Out

11 nov 2020    16:00   /   Workshop@Nest

Rehearsing The Revolution

een imaginaire rondleiding in het historisch museum van de toekomst door Petra Ardai en Jörgen Unom Gario

Alles om ons heen is een verhaal. Het verleden bestaat uit herinneringen van ervaringen, de toekomst is de voorspelling van het onbekende. Het heden gebeurt nu, maar als je erover nadenkt of praat, wordt het een verhaal, een interpretatie. We maken de werkelijkheid met onze gedachten.
Tijdens deze workshop ‘Rehearsing the Revolution’ nemen theatermaker Petra Ardai en dichter/muzikant Jörgen Unom Gario je mee in een imaginaire rondleiding door in het historische museum van de toekomst.

De mens is een 24/7 vertelmachine en brengt een groot deel van het leven door met het delen, consumeren en vertellen van verhalen. Als we de wereld willen veranderen, moeten we ons eerst bewust worden van de verhalen waar we in geloven en mogelijk onnodig vasthouden. ‘Rehearsing The Revolution’ wil de kracht van de verbeelding gebruiken om nieuwe gedeelde verhalen te genereren die verborgen mogelijkheden en ongeziene kennis aan de oppervlakte brengen. Waar zeggen we nee tegen? Welke nieuwe gedachten omarmen we? Hoe gaan we ons de toekomst toe-eigenen?

16.00-16.30 intro en inloop
16.30-18.00 eerste deel
18.00-18.30 pauze (met eten)
18.30-20.00 tweede deel

Dit programma is onderdeel van A Fair Share of Utopia

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
Stroom Den Haag
Bank Giro Loterij
Prins Bernhard Cultuurfonds
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld