Rondleiding & performance – met Juliette Lizotte bezoeken? Koop tickets online

Programma

Rondleiding & performance – met Juliette Lizotte

2 jun 2022    18:30   /   Rondleiding@Nest

Op donderdag 2 juni ben je welkom in Nest om 18:30 uur voor een rondleiding door de tentoonstelling ‘every moment a junction’.
Na de rondleiding kun je deelnemen aan een interactieve storytelling tour door deelnemend kunstenaar Juliette Lizotte bij haar videowerk ‘Sisters of the Wind’. Dit werk nodigt je uit om een wereld te betreden van profetieën, heksen en geesten, en tijdelijk zelf bij te dragen aan de ontwikkeling van het verhaal.

Rondleiding en performance zijn gratis en in het Engels.

18:30 Rondleiding tentoonstelling
19:00 Performance Juliette Lizotte

Juliette Lizotte (Frankrijk, 1991), ook bekend als jujulove, is een multidisciplinaire kunstenaar die werkt met video, design, LARP en social games. Haar recente onderzoek is geïnspireerd door feministische sciencefiction, manga, popcultuur en fantasy en richt zich op heks als ecofeministische sleutelfiguur. Met het subversieve karakter van de heks als voorbeeld – marginaal, krachtig en ontregelend, met een bevreemdende relatie met de natuur – maakt Juliette gebruik van de krachten van heksen, hun betoveringen en hun betrokkenheid bij onconventionele vormen van kennis om lichaam en geest te empoweren.

Reserveer tickets online

Dit programma is onderdeel van every moment a junction

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
Stroom Den Haag
Fonds 21
Prins Bernhard Cultuurfonds
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld