Programma

Verwend Nest Special – De Betovering

20 okt 2021    10:00   /   Kinderworkshop@Nest

Workshop met tentoonstellingsbezoek i.s.m. (Un)heard Music Festival

Tijdens de Betovering organiseert Nest twee workshops bij de tentoonstelling ‘Is it possible to be a revolutionary and like flowers?’ waarin kunstenaars uiteenlopende verhalen rondom de wereld van tuinen, planten en specifiek bloemen onderzoeken en tonen. Welke symbolische betekenissen schuilen achter bloemen?

Tijdens de workshop ga je met twee kunstenaars aan de slag, waarbij jullie eerst inspiratie opdoen in de tentoonstelling, om vervolgens aan de slag te gaan om zelf kunstwerken te bouwen. Deze kunstwerken vormen de decorstukken voor de muziekvoorstelling ‘Unfinished’ van het Unheard Music Festival, lees hier meer over de voorstelling.

Iedereen die meewerkt is ook van harte uitgenodigd voor de voorstelling op zondag 31 oktober tussen 11:30 – 12:30 in Korzo Theater.

Woensdag 20 oktober 2021
Groep 1: 10:00 – 12:00u
Groep 2: 13:00 – 15:00u

Kaarten kosten € 7,50
Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op het ticket.

De workshop is geschikt voor kinderen van 6 toto 12 jaar. Ouders en begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Beeld: Dianthus
Charles Morren, Dianthus caryophyllus  from Annales de la Société Royale d’Agriculture et de Botanique de Gand, 1845, drawing. Collection Biodiversity Heritage Library.

Dit programma is onderdeel van Is it possible to be a revolutionary and like flowers?

Met dank aan

Mondriaan
Gemeente Den Haag
De Betovering
+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld