Verwend Nest

Kinderworkshops

Ben jij tussen de 6 en de 12 jaar? Dan nodigt Nest je uit om Verwend Nest te worden en hedendaagse beeldende kunst bij ons te komen ontdekken. Voor maar € 60,- per jaar doe je één keer per maand op woensdagmiddag met andere kinderen mee aan een leuke workshop. Tijdens deze workshop bekijk je eerst samen met een Nest docent de tentoonstelling, hierna ga je aan de slag met wat je gezien hebt en maak je een eigen bouwwerk, sculptuur, schilderij of tekening.

De eerste keer mag je gratis meedoen om te zien of je het leuk vindt! Als je je inschrijft krijg je een Verwend Nest welkomstpakketje van ons cadeau. Wil je een keer meedoen, weten of er nog plek is voor de komende workshop, of meer informatie? Mail naar info@nestruimte.nl.

Kijk voor de volgende Verwend Nest workshop in de agenda.

Ooievaarspas
Met de ooievaarspas krijgt je 50% korting op de contributie voor Verwend Nest. een jaar lang meedoen kost dan € 30,- i.p.v. € 60,-.

Blog
De resultaten van de workshops zijn te bekijken op onze weblog op Tumblr.

Verjaardag
Wil je je verjaardag vieren bij Nest met een leuke workshop, waarbij iedereen een zelfgemaakt kunst- werk mee naar huis kan nemen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Je kunt van maandag tot en met woensdag de hele dag, en op donderdag tot en met zondag vóór 13 uur bij ons je feestje geven. Bel of mail ons even wanneer je wilt komen. De workshop duurt 60 minuten, vanaf 8 kinderen, €10 per kind.

+

Nest nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld