Museumnacht

  •  

De Museumnacht begint bij Nest met de feestelijke opening van I Should Have Done That, een tentoonstelling van nationaal en internationaal doorgebroken kunstenaars die een werk van een andere kunstenaar coveren onder de noemer: ‘I Should Have Done That’. Het uitgangspunt van de tentoonstelling is het gevoel dat je soms als kunstenaar bekruipt bij het zien van werk van een ander: dat had ik moeten maken!

Deelnemende kunstenaars zijn Jasper de Beijer, Marc Bijl, Harold de Bree, Amie Dicke, Iris van Dongen, Marcel van Eeden, Martijn Engelbregt, Joncquil, Carla Klein, Hester Scheurwater, Charlotte Schleiffert, Simon Schrikker en V&B.

Je kunt tijdens de Museumnacht luisteren naar singer-songwriters die nummers spelen van hun muzikale helden, aan de bar zie je dubbel door identieke tweeling-catering, er zijn hapjes van De Vegetarische Slager en later op de avond bedient DJ One Eyed Jacks & Jacques je van de lekkerste (re)mixen.

Programma

19:30 opening tentoonstelling I Should Have Done That

20:00 – 23:00 optredens door Port of Call, Chinup, No Ninja Am I, Channah, Long Conversations & the Closet Orchestra en Roos Jonker

23:00 – 02:00 DJ One Eyed Jacks & Jacques
gehele avond: identieke tweelingen en De Vegetarische Slager

Kaarten zijn te koop bij Nest en alle andere deelnemende instellingen tot en met 28 augustus en kosten €10,-

Mede mogelijk gemaakt door
  • MFO_LOGO_RGB_ZWART_SMALL.png
  • DH_black.png

Hier vind je alle evenementen, tentoonstellingen, talks, workshops en performances die Nest organiseert.

2024