Nest op Down The Rabbit Hole

– lopend

Sinds 2018 presenteert Nest een kunstprogramma op muziekfestival Down The Rabbit Hole.

Op het festivalterein in natuurpark De Groene Heuvels presenteerde Nest onder anderen een monument voor de ondergaande zon, een gesamtkunstwerk met een oppervlakte van 192 vierkante meter, een metrostation en een duizelingwekkende achtbaan waar door bezoekers gecreëerde kunstwerken de rit van hun leven maakten.

Bekijk de onderstaande tentoonstellingen voor meer informatie.

Mede mogelijk gemaakt door
  • DH_black.png
  • MFO_LOGO_RGB_ZWART_SMALL.png
  • logodtrh.png

Nest zet graag de deur open en verkent samen met kunstenaars plekken buiten de muren van de tentoonstellingsruimte.

Naast de programma’s en tentoonstellingen in het eigen Nest aan het De Constant Rebecqueplein is Nest ook te vinden op andere locaties. Op het gras van festivalterreinen, in de lokale kranten of bij kunstbeurzen bijvoorbeeld. Sommige van deze projecten zijn eenmalig, andere keren ieder jaar terug. Hier vind je deze projecten.

Zoals de tentoonstellingen die we sinds 2018 maken op muziekfestival Down The Rabbit Hole. Ook initieerden we samen met de Gemeente Den Haag en het Haags Gemeentearchief de eerste Haagse stadstekenaar. Voor een periode van twee jaar verschijnt er om de week een tekening van de stadstekenaar in het Algemeen Dagblad. Blader naar rechts om meer over de projecten te lezen.