Verwend Nest

Kinderworkshops

Ben jij tussen de 6 en de 12 jaar? Dan nodigt Nest je uit om Verwend Nest te worden en hedendaagse beeldende kunst bij ons te komen ontdekken.

Voor maar € 60,- per jaar doe je één keer per maand op woensdagmiddag met andere kinderen mee aan een leuke workshop. Tijdens deze workshop bekijk je eerst samen met een Nest docent de tentoonstelling, hierna ga je aan de slag met wat je gezien hebt en maak je een eigen bouwwerk, sculptuur, schilderij of tekening.

De eerste keer mag je gratis meedoen om te zien of je het leuk vindt! Als je je inschrijft krijg je een Verwend Nest welkomstpakketje van ons cadeau. Wil je een keer meedoen, weten of er nog plek is voor de komende workshop, of meer informatie? Mail naar info@nestruimte.nl. Of meld je aan voor onze Verwend Nest nieuwsbrief.

De workshop is van 13:30 – 15:00 uur. Bij meer aanmeldingen is er ruimte voor een tweede groep van 15:30 – 17:00 uur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Verwend Nest en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Voor kinderen, middelbare scholieren en (kunst)studenten organiseert Nest verschillende educatieprogramma’s.

Bij Nest wordt educatie in de breedste zin van het woord begrepen: door te leren, te kijken en te maken. We willen mensen op verschillende manieren laten leren en (kritisch) laten nadenken. Nest nodigt uit tot gesprekken met kunstenaars en discussies over de kunstwerken en actuele onderwerpen in onze tentoonstellingen. Dit doen we onder andere met workshops, rondleidingen en lezingen.

Nest ontwikkelt daarbij ook langdurige educatieve trajecten samen met instellingen (zoals met kunstacademies, het voorgezet- en basisonderwijs en andere partners) waarbij hedendaagse kunstenaars en denkers uitgenodigd worden om in de rol van mentor stappen en begeleiding te bieden in het proces van creëren en contextualiseren.